onsdag 9 oktober 2013

På Flimmer idag - Onsdag

Idag är det full fart på Flimmer. Förutom visningen av filmen IRL där vi får extra fint besök (läs mer här) så har vi bl a också en massa kortfilmer att erbjuda. Detaljerat schema hittar du här


Starlet

Viola

Red Obsession

Dagens filmer:

Matthew's Laws - 17.00
Regissören Marc Schmidt följer sin gamla skolkamrat Matthew, som är autistisk, och tar oss med rakt in i hans kaotiska värld. Den stora frågan är kanske: Vem har egentligen rätt att definiera vad som är ”normalt” och inte?

IRL - 18.00 

Sc4rlet blir Elias i nöden just när han förlorat allt hopp. IRL (In real Life) är ett gränsöverskridande äventyr om ondska bland tonåringar i en värld av sociala medier och online-spel som alltmer utmanar verkligheten. 

Viola - 19.00

I en simpel historia – kvinnorna som repeterar sin pjäs – finns en komplexitet och ett djup som får oss att reflektera över kärlekens olika uttryck

Inequality for All - 20.00

Följ Robert Reichs, f.d. arbetsmarknadsminister i USA, och hans kamp för att lyfta upp den viktiga frågan om den växande klyftan mellan USA:s rika och fattiga.

Starlet - 20.15

En film om den osannolika vänskapen mellan den unga Jane och den 85-åriga surmulna änkan Sadie. 

Red Obsession - 21.00

En spännande och fascinerande dokumentär där Russel Crow vägleder oss genom världen av vinmakande, Kina och den nya marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar